Producer i Frederiksværk

Værkstedet hører under fagtemaet “Musik og kunstnerisk produktion”. På Producer kan du  lave beats og producere din egen musik. Vores lydstudie råder over de nyeste og mest brugte værktøjer til produktion af moderne musik. På producer-linjen arbejder vi med, Logic Pro X og Ableton Live, og der er også mulighed for at tage sin egen computer med hvis man gerne vil arbejde med et helt tredje program. fx Fl-Studio, Studio One, osv.

Samarbejde og ansvar

Vi går ud og giver koncerter, servicerer professionelle bands og musikere når de lejer sig ind i vores studie, og du kan være med til at lave musik på bestilling til reklamer eller film. En vis musikforståelse er at foretrække, men ikke et krav. På sammenspilsholdet skal man derimod kunne spille et instrument i forvejen. Sammenspil, individuel øvning og Logic Pro X er en del af den daglige undervisning på holdet.

Videre i uddannelse

At spille musik og optræde kræver fuld fokus. De ting du lærer i samspillet med andre og ved at stå foran et publikum, giver dig kompetencer, som du kan bruge i alle former for uddannelser og job.

Prøveform

Du kan afslutte dit forløb på værkstedet, med en prøve på FGU 3-niveau. Dette sker, når din underviser syntes, at du er klar til det. Prøven bedømmes bestået/ikke bestået. Prøveformen er en portfolioprøve eller praktisk prøve over flere dage.

Se også eksamensreglement

Interesseret?

Vil du gerne være elev hos os? Så kontakt en af vores vejledere, der hjælper dig videre.

Andre værksteder i Frederiksværk