Metal og Auto i Frederiksværk

Værkstedet hører under fagtemaet “Motor og mekanik”. På værkstedet arbejder du med biler og metal. Vi vedligeholder skolens biler og laver forskellige reparationer for kunder. På værkstedet får du mulighed for at lære noget om biler, knallerter og motorcykler. Du lærer for eksempel at lave service, bremser eller udskifte en lydpotte.

Samarbejde og ansvar

Vi laver opgaver for mange forskellige kunder. For at vi skal nå det hele til tiden, er det vigtigt at alle gerne vil gøre en forskel for kunderne og tage ansvar for, at opgaven er lavet til tiden.

Videre i uddannelse

På værkstedet får du det lovbefalede §26 kursus omhandlende ”Sikkerhed ved svejsning og termisk skæring, samt slibning i forbindelse hermed” – det kan du bruge, hvis du gerne vil uddanne dig til for eksempel automekaniker. Derudover får du viden og evner som du kan bruge på uddannelsen. Udover det faglige får du sociale og personlige evner med, som du kan bruge på enhver uddannelse.

Prøveform

Du kan afslutte dit forløb på værkstedet, med en prøve på FGU 3-niveau. Dette sker, når din underviser syntes, at du er klar til det. Prøven bedømmes bestået/ikke bestået. Prøveformen er en portfolioprøve, eller praktisk prøve over én dag.

Se også eksamensreglement

Interesseret?

Vil du gerne være elev hos os? Så kontakt en af vores vejledere, der hjælper dig videre.

Andre værksteder i Frederiksværk