Køkken i Skibby
Værkstedet hører under fagtemaet “Mad og ernæring”. Hver dag forkæler vi skolens elever og personale med lækre retter og hjemmebagt brød. Vi laver mad til små og store arrangementer i og uden for huset. Vi laver alt fra fastelavnsboller til 3-retters gourmetmenu. Du får også undervisning i sundhed og ernæring. Nogle gange tager vi også på inspirationsture ud af huset.
Samarbejde og ansvar
I et professionelt køkken går det ofte stærkt. For at levere høj kvalitet til tiden er det vigtigt, at vi arbejder sammen. Derfor er det vigtigt, at vi alle tager ansvar for sine opgaver. Det er også vigtigt, at alle er klar til at give en hånd, hvis andre på holdet har brug for hjælp.
Videre i uddannelse
Du får evner og viden , som du kan bruge, hvis du vil starte i uddannelse som kok, bager eller ernæringsassistent. Det du lærer her kan du også bruge i andre uddannelser. For eksempel bliver du god til at planlægge og strukturere. Det er evner, som er gode at have på alle uddannelser og job.
Interesseret?
Vil du gerne være elev hos os? Så kontakt en af vores vejledere, der hjælper dig videre.