Køkken i Skibby

Værkstedet hører under fagtemaet “Mad og ernæring”. Hver dag forkæler vi skolens elever og personale med lækre retter og hjemmebagt brød. Vi laver mad til små og store arrangementer i og uden for huset. Vi laver alt fra fastelavnsboller til 3-retters gourmetmenu. Du får også undervisning i sundhed og ernæring. Nogle gange tager vi også på inspirationsture ud af huset.

Samarbejde og ansvar

I et professionelt køkken går det ofte stærkt. For at levere høj kvalitet til tiden er det vigtigt, at vi arbejder sammen. Derfor er det vigtigt, at vi alle tager ansvar for sine opgaver. Det er også vigtigt, at alle er klar til at give en hånd, hvis andre på holdet har brug for hjælp.

Videre i uddannelse

Du får evner og viden , som du kan bruge, hvis du vil starte i uddannelse som kok, bager eller ernæringsassistent. Det du lærer her kan du også bruge i andre uddannelser. For eksempel bliver du god til at planlægge og strukturere. Det er evner, som er gode at have på alle uddannelser og job.

Prøveform

Du kan afslutte dit forløb på værkstedet, med en prøve på FGU 3-niveau. Dette sker, når din underviser syntes, at du er klar til det. Prøven bedømmes bestået/ikke bestået. Prøveformen er en portfolioprøve eller praktisk prøve over én dag.

Se også eksamensreglement

Interesseret?

Vil du gerne være elev hos os? Så kontakt en af vores vejledere, der hjælper dig videre.

Andre værksteder i Skibby