Design og Produktion i Helsinge

Værkstedet hører under fagtemaet “Byg, bolig og anlæg”. Design og produktion arbejder, det meste af tiden, i træ og metal. Nogen gange arbejder vi også med mosaik, glas og plastik. Vi fungerer som skolens viceværter og ordner ting, hvis de går i stykker. Vi er kreative og designer nye ting – fra idé til virkelighed og har mange spændende opgaver.

Samarbejde og ansvar

Hvis du går på design og produktion vil du arbejde i træ og metal. Vi producerer ting til private, kommunen og virksomheder. I vores metalafdeling vil du komme til at svejse, klippe, bukke, bore og slibe. I vores træafdeling lærer du blandt andet at dreje, høvle, save og afrette. Alt dette har vi maskiner til. Vi arbejder også med tegninger, materialelære og sikkerhedsregler m.m.

Videre i uddannelse

Du får mulighed for at afprøve dig selv i at arbejde med dine hænder inden for et håndværksmæssigt fag. Igennem arbejdet på værkstedet kan du blive bedre til at vurdere, om du skal starte på en håndværksmæssig uddannelse.

Prøveform

Du kan afslutte dit forløb på værkstedet, med en prøve på FGU 3-niveau. Dette sker, når din underviser syntes, at du er klar til det. Prøven bedømmes bestået/ikke bestået. Prøveformen er en portfolioprøve eller praktisk prøve over flere dage.

Se også eksamensreglement

Interesseret?

Vil du gerne være elev hos os? Så kontakt en af vores vejledere, der hjælper dig videre.

Andre værksteder i Helsinge