TV- og Videoproduktion i Frederiksværk

Værkstedet hører under fagtemaet “Kommunikation og medier”. På værkstedet kan du lære en masse inden for medier, TV og foto. Du kan være med til at producere forskellige videoproduktioner. Det kunne for eksempel være nyhedsudsendelser, talkshows, reklamer, informations- og musikvideoer. Holdet producerer lokale nyhedsindslag og driver deres egen nyhedskanal ”FGU N TV”. Se nyhedskanalen her.

Samarbejde og ansvar

I en tv- og videoproduktion er alle afhængige af hinanden. Hverken kameramand, interviewer, redigeringstekniker eller nogen som helst andre kan undværes. Det er derfor meget vigtigt, at alle hjælper og støtter op om hinanden.

Videre i uddannelse

Vi har professionelt udstyr inden for foto og videoproduktion, som du lærer at betjene. Det vil sige at du lærer om kameraer, lyssætning og redigering. Du har også adgang til avancerede it-programmer som Photoshop og illustrator. I løbet af dit forløb får du viden og evner, som kan bruges i en uddannelse og et arbejde inden for kommunikation og medier.

Prøveform

Du kan afslutte dit forløb på værkstedet, med en prøve på FGU 3-niveau. Dette sker, når din underviser syntes, at du er klar til det. Prøven bedømmes bestået/ikke bestået. Prøveformen er en portfolioprøve, praktisk prøve over én dag eller flere dage.

Se også eksamensreglement

Egen nyhedskanal

Til højre kan du se en af de mange nyhedsudseendelser som vi laver.

Interesseret?

Vil du gerne være elev hos os? Så kontakt en af vores vejledere, der hjælper dig videre.

Andre værksteder i Frederiksværk