FGU Nordsjælland – FGU-institutionen i Halsnæs, Frederikssund, Gribskov, Hillerød, Allerød, Egedal, Rudersdal og Furesø Kommuner.

Besøgende, ansatte og elever skal kunne fremvise et gyldigt coronapas for at kunne møde fysisk op på FGU NS.

Seneste nyt om Covid-19

HER FINDER DU SENESTE NYT OM SITUATIONEN VEDR. COVID-19 PÅ FGU NORDSJÆLLAND

11-08-21

FGU Nordsjælland har igen fuld tilstedeværelse for elever og ansatte.

For at mindske muligheden for covid-19 smitte på vores skoler, holder vi naturligvis stadig god afstand og har ekstra fokus på hygiejnen.

Vi følger stadig myndighedernes anbefalinger i forhold til covid-19, og glæder os over at vi igen kan være på skolerne.

Genåbning

Tirsdag den 25. maj 2021 genåbner FGU Nordsjælland for fuldt fremmøde. Vi glæder os meget til at alle elever og medarbejdere kan møde ind sammen på skolerne igen. Skolerne vil også være åbne for gæster.
FGU Nordsjælland følger fortsat myndighedernes anbefaling i forhold til test, mundbind, afstand, håndsprit mm.

Nyt om genåbningen

Fra mandag 12. april 2021 er Frederiksværk-afdelingen atter åben for elever, forældre og andre pårørende. Det betyder at hele FGU Nordsjælland atter er åben for undervisning med fysisk fremmøde.
Vær opmærksom på nedenstående retningslinjer vedr. fysisk fremmøde og krav om corona-test.

Retningslinjer og krav om corona-test

FGU Nordsjælland har fra mandag 12. april 2021 åben for undervisning med 50% elev-fremmøde ad gangen. Dvs. at halvdelen af eleverne møder ind på deres skole, mens de resterende 50% har onlineundervisning.

Fordelingen af dette 50% fremmøde er eleverne, værkstederne og holdene informeret omkring.

I forbindelse med fysisk fremmøde på skolerne skal elever som ansatte og andre besøgende kunne fremvise en negativ/ikke påvist test for Corona, der er maksimalt 72 timer gammel.

Elever og ansatte har mulighed for at udføre en selv-test 2 gange om ugen på deres afdeling under vejledning af en corona-supervisor.

De samme krav til adfærd som tidligere gælder stadig. Dvs. at der skal holdes 2 meters afstand, vi skal bære masker/visir samt huske afspritning. Der er ingen krav om masker/afstand indenfor eget hold.

Hvis der skulle forekomme tvivl eller spørgsmål til dette, er man velkommen til at rette henvendelse til skolen.

Der kan laves særlige aftaler for fremmøde for enkelte elever – kontakt skolens vejledere, hvis der er spørgsmål angående dette.

Indskrivning af elever

Vi indskriver også nye elever, som vi vil sørge for bliver taget godt imod, trods corona-restriktionerne.
Ved indmelding kontaktes skolens vejledere.

Pas god på jer selv og hinanden.

SÅDAN FOREGÅR SELV-PODNING

Opdateret d. 8. december 2020:

FGU er ikke omfattet af nedlukningen af uddannelsesinstitutioner, som træder i kraft onsdag d. 9. december. Se eventuelt mere på Børne- og Undervisningsministeriet.

På FGU Nordsjælland følger vi Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det betyder, at al undervisning fortsætter og vi afholder de planlagte prøver, som altid med stor opmærksomhed på retningslinjerne på skolerne om hygiejne og afstand.
Vi bør alle tage den særlige situation med mange smittede alvorligt, og vi støtter også Sundhedsstyrelsens anbefaling om, at alle unge bør lade sig teste for Corona inden jul. Det er selvfølgeligt frivilligt om man vil lade sig teste, men vi håber alle elever vil støtte op om dette tiltag i kampen mod COVID-19.

Husk at du skal bestille tid på coronaprover.dk inden du møder op i de faste teststeder. Det nærmeste sted er i Hillerød COVID-19 teststed, Milnersvej 35, Hillerød. Teststedet ligger på parkeringspladsen ved Royal Stage. Åbningstid: alle dage fra kl. 9 – 17.

For mere information kontakt venligst skolelederne 

Seneste opdatering iht. ”Forholdsregler iht. COVID-19 i dagtilbud, skoler, ungdoms- og voksenuddannelser af den 17. september 2020 kan læses herunder

Retningslinjer i forhold til Covid-19

Når der har været mistanke om Corona-smitte på FGU Nordsjælland og dette har medført Virtuel Nødundervisning skal dette indberettes til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og samtidig offentliggøres på skolen hjemmeside.

10.10.2020

Virtuel nødundervisning fra 28.09-09.10.2020

Link til indberetning