FGU Nordsjælland – FGU-institutionen i Halsnæs, Frederikssund, Gribskov, Hillerød, Allerød, Egedal, Rudersdal og Furesø Kommuner.

Besøgende, ansatte og elever skal kunne fremvise et gyldigt coronapas for at kunne møde fysisk op på FGU NS.

Ledige jobs på FGU Nordsjælland

Der er PT ingen ledige stillinger på FGU Nordsjælland

SKJULT

Besat: Dansklærer til AGU søges

FGU Nordsjælland søger en dansklærer til AGU-undervisning

FGU Nordsjælland søger snarest muligt en dygtig og erfaren underviser indenfor dansk:

Vi forventer

  • at du er seminarieuddannet underviser eller cand.mag. og har linjefag eller tilsvarende i det/de ønskede fag
  • at du har pædagogisk erfaring
  • at du er god til relationer
  • at du har undervisningserfaring med målgruppen 15-25-årige

Vi tilbyder

  • et meningsfyldt arbejde
  • en stor mulighed for udvikling af en ny uddannelse
  • en god arbejdsplads
  • en samarbejdende og inkluderende kultur

Organisationen
FGU Nordsjælland er en nyoprettet statslig selvejende uddannelsesinstitution, som tilbyder Forberedende Grunduddannelse til unge fra Allerød, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Hillerød, og Rudersdal kommuner. Vi har skoler i Hillerød, Helsinge, Frederiksværk, Skibby og Frederikssund.

 

Forberedende grunduddannelse (FGU) er hovedvejen for unge op til 25 år, som har brug for et samlet uddannelsestilbud efter grundskolen for at blive klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller beskæftigelse. Uddannelsen tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder, som er tilpasset de unges behov og interesser. Uddannelsen er kendetegnet ved en undervisningsform, hvor praksis, produktion og praktik er de centrale omdrejningspunkter. Uddannelsen skal medvirke til elevernes personlige, sociale og faglige afklaring vedrørende deres aktuelle situation og fremtidige uddannelse og beskæftigelse.

Ansættelse
Løn, ansættelsesforhold og pensionsordning iht. fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation/Overenskomstansattes Centralorganisation (LC/OC – fællesoverenskomst) samt Organisationsaftale for lærere mv. ved institutioner for forberedende grunduddannelse (FGU).

Yderligere oplysninger om FGU Nordsjælland kan findes på vores hjemmesiden www.fgu-ns.dk. Oplysninger vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til skoleleder Frank Jensen mobil 25124909

Ansøgning

Send din ansøgning snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende.