FGU Nordsjælland – FGU-institutionen i Halsnæs, Frederikssund, Gribskov, Hillerød, Allerød, Egedal, Rudersdal og Furesø Kommuner.

Besøgende, ansatte og elever skal kunne fremvise et gyldigt coronapas for at kunne møde fysisk op på FGU NS.

Hvem kan optages?

Unge under 25 år, der ikke er i gang med eller har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i job kan optages på FGU på baggrund af en målgruppevurdering. Hvis du ønsker at starte på FGU efter 9. eller 10. klasse, skal en uddannelsesvejleder fra kommunen lave en målgruppevurdering sammen med dig. Sammen skal I finde ud af, om FGU er den bedste mulighed dig, eller om du fx er direkte parat til at starte på en erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse, eller måske du hellere vil have et arbejde og vente med en FGU til senere. 

Det kan også være, at du har nogle udfordringer eller vanskeligheder der gør, at du ikke vil få noget ud af en FGU lige nu, og at der derfor er et andet tilbud/mulighed, der er bedre for dig. Hvis din målgruppevurdering viser, at du ikke tilhører målgruppen for FGU, så kan du og dine forældre bede om at få foretaget en ny vurdering efter 6 måneder.